fredag den 21. oktober 2011

Blooming friday - den solfyldte weekend
Mine pelargonier nyder livet i drivhuset beskyttet mod blæst og kulde. Det er herligt at få en ekstra stor blomstring her i efteråret. Jeg ved ikke rigtig om alle skal ind til vinter. Overvejer om 2 - 3 skal passes ekstra på. Denne her fik jeg for en tier for 2 år siden, og blomstre bare hele tiden. Farven er lidt svær at sætte sammen med andet? Kender I det? Den havde ingen blomst, da jeg købte den. Men tænkte det var et fint køb. Lige nu ejer jeg nok 6 slags pelargonier - 2 duftpelargonier (rosengeranieum )
Kom forresten til at at tænke på om denne er en egentlig frøpelargonie, der kun lever en sæson oftest? Må lige se i en havebog..

Glæder mig til en skøn solweekend, og fik lagt den sidste løg ned i dag. På bedet ved terrassen, der er synligt fra køkken og stue. God havelyst til jer alle.

6 kommentarer:

Susanne sagde ...

Dejlige billeder :-)

Det bliver dejligt, med en weekend med sol til havearbejde - så er der nemlig ingen undskyldninger for at få de sidste løg i jorden!
God arbejdslyst :-)

Signe sagde ...

Jeg er altså også blevet glad for mine pelargonier. Jeg har ikke så mange forskellige som dig endnu, men jeg kan godt forudse, at jeg render ind i alvorlige pladsproblemer i vindueskarmene, hvis der bliver ved med at komme flere til, og de alle skal med indenfor og overvintre :-)

Høneballehaven sagde ...

Dejligt med solskin i weekenden, så alle kan nyde det i den rigtige påklædning.
Jeg kender godt det med, at farven er svær at sætte sammen med andet. Jeg kan godt se, at den er en af de svære.

Kathrine V. Dahl sagde ...

Jeg er vildt imponeret over dine billeder. Skal selv grave løg ned her i weekenden. Tænker: Tulipaner, tulipaner, tulipaner :-)

Hanne i haven sagde ...

Det er en smuk pelargonie, du har. Jeg kan godt lide farven, men jeg kan godt forstå, hvad du mener med at det er en svær farve.
God have-weekend derude :-)

Landbohaven sagde ...

Hvor er din Pelargonie dog smuk. Skøn farve.
Tak for kigget.