søndag den 11. december 2011

Krans og vinterblomstring


 Min svigermor er mester i flotte kranse. Herligt at jeg fik en her i december - lavet med blomster og grønt fra min have.
En vintersolnedgang i lørdags, mens vi så måneformørkelse. Der var dog så mange skyer at det var en langsom omgang i kulden. Men vi fik røde kinder..


 Der er knopper på spring i rhododendron Cunninghams White. Den starter rosa, men bliver hvid. Tror nu ikke de springer ud..Det er da mærkeligt . Vi har dog ikke haft kulde endnu.

4 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Hej Anne
Det er en flot krans din svigermor har lavet. Jeg vidste ikke, der var måneformørkelse, så jeg fik ikke set det, desværre. Tak for billedet af Cunninghams White, det er fantastisk, at den vil til at blomstre nu. Jeg ved godt at de gerne vil blomstre om efteråret, men nu er det jo vinter !!!! Det har den åbenbart ikke opdaget:o)

Bente sagde ...

JA din svigermor er en sand mester udi kranse-kunsten! Den er meget smuk.
Fantastisk med din rododendron - og hvis du kunne nænne det - kan du plukke den og sætte i en vase, så den springer ud til jul, måske.
Så en udsendelse fra Fredensborg Slot, at de plukker rododendron og sætter dem ind i varmen, så de har blomster hele foråret, langt tid før de springer ud i haven.

Landbohaven sagde ...

Rigtig flot krans. Smukt solnedgangsbillede.
Tak for kigget.

Hanne i haven sagde ...

Hvor er det en smuk krans. Hun er dygtig din svigermor :-)
Og så en blomstrende Rhododendron i december, hvor er det bare et sjovt haveår i år :-)