søndag den 8. januar 2012

De mange indlæg

I dag har jeg ikke haft så meget tid til at se rundt på jeres skønne indlæg. Det er herligt med så mange, der haveblogger. Her i den næste uge vil bruge mine aftener på at få styr på alle de frø jeg har. Desuden prøve at få lagt op på min "frø-fane", hvad jeg kan give væk. Der skulle nok være noget.


En rigtig god uge til jer alle. Jeres blogs udvikler sig, flere har fået flere faner og emner. Der er rigtig megen god viden og gode råd blandet med smukke billeder. Herligt tidsfordriv :-)
(vilde blomster fra sommeren 2011)

5 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Hej Anne
Ja det er lige før, det kan knibe at kommentere alle vegne. Jeg blev langt bagefter, da jeg arbejdede på min rhododendronfane :o)
Det bliver spændende at se din frøfane :o)

Hanne i haven sagde ...

Ja, det kan efterhånden være svært at følge med på alle bloggene. Men det er nu et herligt luksusproblem når det ikke er årtid til så meget haveri :-)
Jeg har også gjort klar til at 'lege' med frø, nu hvor julepynten er pakket væk. Jeg har dog ikke planer om at lave en fane. Men nu må vi se, man kan jo aldrig vide :-)
God arbejdslyst.

Unknown sagde ...

Ja...det er dejligt at der er så meget spændende at følge med i. Man orker næsten heller ikke tv. Det er i hvert fald ikke ret meget tv vi ser her i huset efter jeg er startet med at blogge. Manden er nærmest holdt op med at se tv. Han er online i stedet.

Det med fanerne har jeg godt bemærket. Det er en god ide, som jeg håber at få tid til at sætte mig ind i hvordan det gøres.

Også god uge til dig.

Landbohaven sagde ...

Jeg gør som du. Bruger meget tid på at kigge rundt på de mange fine haveblogger og der igennem få gode ideer.

Unknown sagde ...

Ja, visst är det härligt med all inspiration på trädgårdsbloggarna... Och än finns tid att njuta:)
Kram!