fredag den 20. januar 2012

Sommerdrømme - dahliacollage

I sommers var jeg i Gentofte og så en smuk Dahliahave. Det var muligt at bestille stiklinger, så her en collage af hvilke blomster jeg faldt for. Billederne blev taget på 1/2 time derude. Det var en enom blomsterpragt.
Nu må vi se hvad det bliver til. Men jeg glæder mig over at kunne få et rigtig dahliabed til at nyde hver dag. Havde sidste år også succes med køb af knolde fra Netto, men i år skal det planlægges lidt mere.

God fredag.

7 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Hej Anne
Jeg tror sørme da, at vi har samme smag :o) nøjagtig de der ville jeg også falde for. Tak for den smukke collage.

Bente sagde ...

Meget meget yndig collage. Var det en offentlig have i Gentofte? Sophienholm i Lyngby har en åben have og de har også mange forskellige dahlier. Et besøg værd.

Anne sagde ...

Hej Bente,
Mit besøg var hos Pernille fra Dansk Dahlia selskab. Hun holdt åben have og var bestemt et besøg hver. fot hende er dahlia vist en passion. Der kommer bestemt også et arrangement her i 2012, men kan spørge om hun vil have det nævnt som en lille reklame! Kh Anne

Hanne i haven sagde ...

Nøj, hvor er de skønne! savle savle :-D
Nu kan jeg da sparke mig selv over benet, over at jeg ikke tog derud i efteråret og bestilte en portion, for jeg har jo netop tænkt mig at jeg skal gå helt Dahlia-amok i år :-D Jeg fik nemlig ikke købt en eneste nu sidste år, så det må betyder dobbelt portion i år, ikke :-)
Jeg er også vild med hver og én af dem, men især den i midten er bare skøn.
Hun sender en mail med overskydende stiklinger hvert år, så den skal jeg da holde øje med. Kan du huske hvad skønherligheden i midten hedder?

Bente sagde ...

Tak Anne meget gerne - alt med have har interesse!

Landbohaven sagde ...

Smuk collage. Det kan jeg bare ikke finde ud af at lave.
Fine Dahlia du er faldet for.
Tak for kigget.

Ina sagde ...

Vidunderlige Dahlia :-) Dem kan jeg godt forstå, at du faldt for.

Ha' en god weeken
Ina
http://annasplads.dk/