lørdag den 19. maj 2012

Det gror og varmen kommer


Æbletræet med sine fine blomster. Bierne suser rundt og forhåbentlig bliver der lidt at høste af.Mit Georginebed med Cosmos og kæmpe Verbena. Knoldene har været pottet om og stået i drivhuset.En masse frøsåede Kæmpe Verbena. Tak til Lisbeth  fra bloggen  Countryliv . Hun var sponsor til de dejlige frø.


Der er masser af gøre i drivhus og have.  Mine tomatplanter skal plantes i sække og glæder mig over at få både røde og gule tomater i år.
Håber I får en god weekend og glæder mig til at høre nyt fra jeres besøg på Samsø.  Det milde Maj-vejr er over os.

6 kommentarer:

Lisbeth (countryliv) sagde ...

Kære Anne - jeg er glad for at se at kæmperne er spiret så flittigt - jeg har også selv en bunke der skal plantes ud så jeg kan få gjort plads til tomater og agurker i drivhuset - det vil jeg gøre i morgen.

Berit fra Irishaven sagde ...

Jeg sidder og kigger ud af vinduet i sommerhuset og ser på mit eget blomstrende æbletræ - min datter havde også spottet den livlige bi-aktivitet på det og proklamerede at der helt sikkert måtte blive stor høst i år. Så lad os håbe sammen :o)
Flotte frøplanter - jeg er bare totalt bagud med frøsåning i år - men kommer tid kommer råd. Ellers må jeg tage revanche næste år.
Fortsat god weekend

Landbohaven sagde ...

Æbletræets blomster er smukke.
Der er rigtig gang i det hos dig.
Tak for kigget.
Ha´ en god aften.

Høneballehaven sagde ...

Godt bierne er flittige, jeg er lidt bekymret for vores frugthøst i år, jeg tror, det har været for koldt til bierne.
Vi havde en dejlig dag.

Blomsterhatten sagde ...

De er godt nok store og flotte dine verdbena, jeg har også sået men mine ser bare så skravlet ud. Spændende med CBS konkurrence , kunne se at mit billede ingen stemmer havde så lagde det fluks på facebook, håber det hjælper.

Hanne i haven sagde ...

Skønne æbleblomster. Hér har insekterne også travlt, så jeg tror også vi får godt med æbler.
Jeg kan se at du har plantet Dahliaerne ud. Jeg er også i fuld gang med at hærde mine af, så de kan komme på plads. Mine er nødt til at være en god størrelse, for at klare sig i bedene. Men jeg håber at få plantet de første imorgen. Så er det ved at være rigtig sommer, når Dahliaerne kommer ud :-)