søndag den 24. juni 2012

Den hvide Madame Le Coultre og de andre..

Gad vide om det hele holder til 35mm regn i dag. Heldigvis bor vi øverst på bakken og vores indkørsel er meget stejl. Vandet løber jo heldigvis væk, men vådt er det.
I morgen skal det gerne være lidt tørt. Jeg har fri og skulle gerne lidt i haven, nok med "røjser"  og regntøj. Her er lidt billeder fra en dejlig lørdag. 


 Min nye Clematis fra sidste år med enorme blomster. (Clematis Madame Le Coultre)
 Fjerbusken ( Aruncus diodicus) blev flyttet og delt uden problemer. Står nu bagerst i et bed. Den duftende uægte Jasmin ( Philadelphus hybrida " Virginal ")


 Cosmos den første blomst - dem glæder jeg mig meget over. Den lille stjerne er startet med at blomstre. ( Nigella Mulberry Rose)

 

Citron Timian  i blomst. Den er god til mange fisk. Må vi så få lidt sommer, TAK.

13 kommentarer:

Heidi sagde ...

Hvor er din klematis fantastisk smuk, det ser ud som blomsterne sidder næsten på skødet af hinanden ;o) og så smuk en nigella i blomst. Ja tak til sommer nu ;o)

Fru Skipper sagde ...

Smukke Madame Le Coultre! Min bliver bare smukkere og smukkere og iår har den mindst 80 blomster....
De andre billeder er også dejlige. Håber det er snadt at vi får et par "sommerdage" i denne uge. Man lærer ligesom at sætte pris på små skridt frem.....

Høneballehaven sagde ...

Den smukke madame Le Coultre, jeg købte en sidste år, men den har ikke overlevet, og er slet ikke kommet op :o(
Mon ikke vi får lidt sol i løbet af ugen, men det blev ikke fra morgenstunden her hos os.

Lena Hansen sagde ...

Smuk, smuk klematis. Min Nelly Moser er gået helt amok i år. Er helt skudt i klematis, så skal ha fat i nogle flere stativer, så jeg kan få anskaffet et par stykker mere :))

Jette sagde ...

Hej Anne.Ja! så fik jeg lige navnet på min dobbelte jasmin-tak for det.den blomstre helt overdådigt.skøn klematis.
God dag Jette

Ina sagde ...

Madame Le Coultre er bare underskøn :-))
Det var godt du fik taget bileder i lørdags, for gad vist om de alle klarer regnen. Min fjerbusk ligger ned hver gang det regner, men indtil videre kommer den på benene efter hver gang.
Lidt sommervejr tak. Haven er vandet nu!

Min Grønne Verden sagde ...

Hvor er den smuk din Madame Le Coultre - den kender jeg ikke.

Birgitte sagde ...

Madame LeCoultre er da helt fantastisk og meget smuk. Jeg håber også på tørvejr i morgen, har ret meget, jeg gerne til nå inden weekenden.

Zep sagde ...

Åh så skønne allesammen!

Hjerteligst

Unknown sagde ...

Hej Anne,
Så mycket vackra blomster du har i din trädgård! Tänk att du kanske kommer hit! Till mig! Vad glad jag skulle bli då:) Vi har öppet i trädgården och butiken söndagar 10-18 men om ni ringer eller skriver vilken dag och tid ni önskar komma, så är ni hjärtligt välkomna när som helst!
Ha det fint så länge,
Charlotta
Cesars trädgård

Lise Lotte sagde ...

Hej Anne. Åhh nogle skønne blomster du viser. Især Clematis og Fjerbusk er jeg vild med. Jeg er lidt spændt....tror jeg har fået købt en Fjerbusk på et plantemarked uden at vide, at det er sådan en. I så fald skal min nok også flyttes får den står forrest.

Ha´ en dejlig dag.

Mange hilsner
Lise Lotte

Landbohaven sagde ...

Hvor er din Nigella Mulberry Rose dog smuk.
Tak for kigget.Ha´ en god aften.

Frk. Anemone sagde ...

SMUK-SMUK-SMUKKESTE Madame Le Coultre. Min er lillebitte og helt ny efter at den gamle gik til forrige år. Må man ha' lov at håbe at den bliver ligeså flot som din.