søndag den 20. januar 2013

Der er koldt derude, men solskin glæderI dag søndag er der -7 udenfor - fandt lige min januar collage fra 2012..
Der var også sne men ikke så meget kulde som nu. Vintergækkerne er ikke nær så langt fremme i år.
Ethvert haveår viser nye sider og lader sig ikke styrer.
Det er skønt at kunne se tilbage fra forrige år om hvad der skete i haven netop på denne tid.
Det er skønt at flere på havebloggen viser hvad 2012 gav af smukke haveglæder som blomster og smukke bede.
Jeg glædes over søndagen er startet med at surfe rundt hos jer. Jeg kan desværre ikke løbe fra at skulle arbejde lidt i dag, så det store indlæg må vente.
En gåtur i solskinnet bliver det til over til postkassen med en kuvert fuld af frø til Rose, der har sendt mig hvid Hjulkrone og lime Prydtobak. Ih kan næsten ikke vente med at skulle i gang.
Chilifrøene startes nok i dag - så får jeg da lidt jord under neglene.
God søndag til jer derude.

5 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Hej Anne
Dejlige billeder fra januar 12, det var også mildt den første tid i januar sidste år. Vi må trøste os med, at sneen beskytter vores sarte planter mod nattefrosten.
God dag til dig.

Berit fra Irishaven sagde ...

Jeg synes også at det at fastholde blomsterne på billeder giver een så meget og at have nogen af dem på bloggen, gør at man faktisk får genset rigtig mange af de gode oplevelser sommeren bød på.
Samtidigt er det sjovt at gå tilbage på indlæg fra samme tid både 1 og 2 år tidligere og se hvor langt blomsterne var fremme.
Solen i dag giver bestemt en tand opad for humøret :o)
Fortsat god søndag

Unknown sagde ...

Skøn collage, jeg må da vist lige ud og se, hvordan det står til med mine vintergækker, nu hvor jeg ser hvor langt dine er fremme. Jeg tror nu ikke at mine er lige så langt fremme.
Hilsen Bente.-)

Jette sagde ...

Hej Anne.Smuk collage du viser.Ja! som Berit skriver,så er det godt at have billederne til at sammenligne fra år til år.
God søndag Jette

Bente sagde ...

Hej Anne
En dejlig vintercollage og som du skriver, man kan ikke styre naturen. Sjovt at se tilbage og kunne huske, hvornår de forskellige løg kom op af jorden. Det må være kulden, der holder løgene tilbage i jorden. De vil ikke op og fryse.....det kan man jo i grunden godt forstå!