lørdag den 13. februar 2016

En kold start på FebruarSidste år på datoen tog jeg disse billeder. Lige nu er haven kold og der har været -5 grader i nat. Vintergækkerne er ikke så langt fremme og Erantis på solskinstedet er kun fremme en eller to. Blogarkivet gør at det er muligt at se år for år. Jeg har billeder fra 2011 og til nu.På en kold lørdag er det godt at tænke over foråret kommet på et tidspunkt. Glæder mig til at gense disse

Solen er fremme - jeg må en tur i haven trods kulde. God weekend og god vinterferie til jer der har dette.

9 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Hej Anne
Jeg kan godt se, at vi er nået noget længere end jer. De først udsprungne erantis lukker sig ikke længere om aftenen. Vi har også haft lidt frost i nat, men ikke så meget som jer.

Karsten F sagde ...

Hej Anne

Ja, der er meget godt at se frem til, selvom vi nu nok lige løber ind i en uges kulde...
Alletiders med billeder fra de forskellige år, er det for 2 eller 3 år siden at vi havde massiv frost indtil april - sådabn skal det åbenbart ikke være i år!

Ha en dejlig weekend!

Vivishagerom sagde ...

Hei
Så nydelige vårblomster. Her er det også for kaldt ute, men det går fort til våren og varmere dager.
Klem vivi

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Bloggen er formidabel til at hjælpe en til at huske de forrige år..... det opvejer lidt at jeg aldrig har fået mig selv til at skrive i min Claus Dalby Have-notat-bog, jeg ku' ikke nænne det. Her på midtsjælland har både erantis og vintergæk været i fuld vigør i et stykke tid nu, her må være lidt lunere end hos dig

Jette sagde ...

Godaften Anne.Hvor er det godt vi har vores billede arkiv.Har også biller fra flere år tilbage.Jeg har en del erantis der blomstre på livet lyst........men næsten ikke nogle vintergækker.
God aften knus Jette

Kirstens have sagde ...

Kære Anne.
Ja det er skønt at have noget at se tilbage på specielt når det er lidt langsommere end de forrige år. Her hvor vi bor, midt sønderjylland, er det nu heller ikke så meget fremme, kun lige der hvor det står i læ for den friske vind fra vest, der står der nogle mindre grupper af vintergækker og påskeklokkeblomst. men netop fordi de er længere fremme, for de gengæld også al opmærksomheden :-)
Så lad os da håbe at de snart ændre sig.
God start på en ny uge
Kh.
Kirsten

AnettesFlora sagde ...

Hej Anne!
I dag vel ca en del dage efter indlæget her- Det er altså en skøn tid, gad vide hvordan jeg har fået februar forvandlet til det;-) men nyder at det snart er forår. Og glæder mig til at se det der allerede nu viser livstegn.
Glæder mig til at følge mere med i din blog:-)
Hilsner Anette

Emmy Gram Kristensen sagde ...

Gode billeder du tager og ja det bliver dejle at se dem alle igen, håber så bare at de kommer alle sammen.
Mvh Emmy, De tre Toftlundhaver

Inger Marie sagde ...

Som vi lengter til dette:)
Snøen laver ned her,og jeg er sååå klar for å sette igang med hagesesongen!