søndag den 11. marts 2018

Årets besøg hos Gartneriet Spiren - Påskeklokker og Cyklamen

Der er altid med udsøgt fornøjelse at besøge Garneriet Spiren i Skælskør. Indehaver Marianne Rosten er altid klar med råd og vejledning omkring de skønne Helleborus - påskeklokker.

De er så fine, så mange slags enkelte , dobbelte og med krave - en præstekrave kalder man dem. Ja der er nok at se på i et kæmpe drivhus.

Her har i en masse billedspam og vejret var godt i lørdags dernede. Her i Nordsjælland lå sneen tykt.
Vi fik en hel dag til at gå med at snuse foråret ind og selvføleglig kom der flere skønheder med i bagagerummet. Dem skal I nok får at se.

Hvis I selv vil afsted - er der Helleborus festival d. 16 - 17.03 marts. Bare rolig der er masser af blomster dernede og særlig mange smukke gule i år...:)Den nye Kat hos Spiren der passer drivhuset. Max hedder den.CYKLAMEN - de er så lækre. Jeg købte nogle sidste år. De er på vej. Der er mange flotte farver både i løv og blomst.God uge til  jer alle. Må foråret snart komme.  Forspiring er startet her.

5 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Tak for turen til Spiren, jeg nød billederne indtil mine egne springer ud.

Tim Skovrup sagde ...

dejlig rundtur :) jeg takker ;)

Karsten F sagde ...

Hej Anne

Alletiders med et gartneri der specialiserer sig og ved hvad de har med at gøre - tak for turen!

Ha en dejlig ny uge

Marit sagde ...

Hej Anne!

Så flotte påskeklokker du viser fra Mariannes gartneri. Hun har vært her i Norge mange ganger, og jeg har kjøpt flere planter fra henne. De er så flotte!
God påske!

World of Animals, Inc sagde ...

So many beautiful flowers at this flower shop. I really love the pictures you took of the first yellow flower, I think this one is my favorite. Thanks for the share have a wonderful weekend! Keep up the posts.
World of Animals