lørdag den 4. februar 2012

Det bider derude..

Det er dejlig koldt derude. Dræbersneglene kan kun klare ned til -3. Så måske de bliver færre i år...håbet er vel lysegrønt.
Blå X-faktor: Stedmoder i dyb blå. Den kommer troligt hvert forår til at stå på terrassen i en zinkbalje og blomstre sommeren igennem.
 Men med den kulde går der nok lige lidt tid før end de skal frem. de har faktisk selvsået sig et par år til gratis glæde.

6 kommentarer:

Landbohaven sagde ...

Smuk stedmoderblomst. Held og lykke med x-faktor.
Ja her er koldt i dag. Kl. godt 8 havde vi - 22 graders frost. Kl. 6,15 var her - 22,6 grads frost.. brrr..
Ha` en god dag.

Høneballehaven sagde ...

Smuk blå stedmoder, held og lykke med den.

Susanne sagde ...

Barfrost er ikke godt for planterne i haven, men vi må da forvente, at der går en del dræbersnegle til, vor jorden er da stivfrossen nu og må være under minus tre grader. Ved du hvor langt dræberne graver sig ned i jorden?

Stedmødre er for mig en rigtig forårsbebuder. Held og lykke i konkurrencen :-)

Signe sagde ...

Nu blev jeg lige pludselig rigtig glad for det kolde vejr. Dø, dø, dø I slemme snegle! (ja, undskyld, men de får det værste frem i mig).
Skøn lille blå kandidat :-)
Knus Signe

Berit fra Irishaven sagde ...

Jeg håber også at sneglene får "et ordentlig skud for boven" af denne omgang frost - problemet er at de ofte lægger æg i det lag af jorden hvor der også er masser af blade der er ved at formulde. Formuldningsprocessen skaber varme, som snegle og snegleæg desværre har glæde af til overlevelse.
Skøn stedmoder - jeg har besluttet at jeg vil have rigtig mange Hornvioler i blå farver i år.

Lene sagde ...

Ja, lad os håbe at det bliver døden for dræbersneglene, men jeg frygter at de har gravet sig for langt ned i jorden. Vi skal nok ikke glæde os for tidligt.