søndag den 5. februar 2012

Herlig gul og glad

Prikbladet Fredløs (  Lysimachia) Meget hårdfør staude, der lyser op med sine 80cm og er god i buketter.

I konkurrence hos " Mossepladsen" havde jeg ikke lige helt set at det ikke bare var at oploade et dejligt billede, men kræver lige lidt mere...! Så nu prøver jeg med gul blomst.
Sneen ligger uden for og dejligt at kunne få blomsterne frem i den virtuelle have. God søndag. 

9 kommentarer:

Anne (Moseplassen) sagde ...

Praktfredløs er en god plante :)
Min mor har en hel vegg full ved et uthus og når den står i fullt flor så dekker den bakken med gule blomster. vakkert :)

Vivishagerom sagde ...

Fredløs er fantastisk flott plante! Jeg har den på mange forskjellige plasser i hagen min, men det gjelder å passe på så den ikke løper avgårde!
Ha en fin søndag!

Unknown sagde ...

Å så gul , glad og fin.
God søndag , klem Marit.

Hanne Tilst sagde ...

Jeg har to store grupper. En overgang var jeg træt af, at de skulle bindes op. Det har jeg nu løst ved, at klippe dem helt ned, når de er 20 cm høje. Så blomstre de noget senere og bliver tilpas - synes jeg - lave.

krepsemor sagde ...

Og jeg har til og med sådd den =) Ja, den gjør seg veldig godt som solitær, og da kan den få bre seg, i alle fall til en viss grad! Akkurat som min Honningknoppurt!

Anne Kari sagde ...

Veldig flott bilde, av en flott staude. :) Lykke til.

Landliggeren sagde ...

Jeg kan også vældig godt lide mine to forskellige slags gul fredløs. Og, så er den god i en hel ny have. Den spreder sig lystigt og fylder hurtigt :-)

Det var rigtig hyggeligt at møde dig i går til blog-kaffe :-)

Mandagshilsner
Birgitte/Landliggeren

Anne sagde ...

Hej Birgitte,
Ja fredløs er en god staude til at få fylde hurtigt. Den skal holdes lidt i skak, men det klarer jeg ved at klippe buketter.-)
Tak for sidst. Det var meget hyggeligt og sjovt at få sat ansigt på. Vi ses jo nok til et hyggeligt arrangement i løbet af året. Jeg prøver at få det til at lykkedes med at tage til Samsø, hvis det ikke lige er en familiefest..

Anne sagde ...

Tak for alle jeres hilsner. Jeg tror nu ikke at blomsten topper,
men det er herligt at være med.