søndag den 15. april 2012

Knips løs i forårshaven.Det har været en weekend der blev alt for kort. Sådan kan det jo gå men det var muligt at smutte lidt i haven i formiddags.
Mine georgineknolde havde alle skudspidser - de blev sat i potter. 12 stykker blev det til. Det bliver forhåbentligt et overdådigt bed. De hygger sig i drivhusets inderste hvor de kan vokse sig store.

Min morgenstund var hyggelig da jeg jo mangler at tage billeder af alle forårsblomsterne i haven. Derfor var jeg ude og skyde løs. I flere omgang liggende på græsset - der var helt sikkert en smilende hundelufter ude på den anden side af hækken der undrede sig over hvem der ligger på græsplænen i 5 graders varme....:-)

Foråret er fantastisk. Det hele spirer og gror enormt hurtigt hvor der har været lidt lunere temperaturer.


Løvefod med vandperler som diamantvedhæng på hvert blad. God haveuge til jer derude.

13 kommentarer:

Frk. Anemone sagde ...

Jeg kan godt forstå at du knipser løs af de dejlige forårsblomster, de står jo ligesom i kø for at blive fotograferet - dejlige billeder.

Vi har også lige fået vores Dahliaer sat i drivhuset og inden længe kan de komme videre ud i haven. Dine skal nok komme godt i gang i drivhuset.

Susanne sagde ...

Skønne forårsbilleder :-) Det er helt berusende at gå rundt og finde den ene efter den anden forårsløgblomst og skud fra stauder - det er en herlig tid.
Mange tak for frøene - de er kommet sikkert frem og venter bare på at blive strøet i en så- og priklebakke. Jeg glæder mig til at se alle "edderkopperne" til sommer :-)

Høneballehaven sagde ...

Smukke billeder du har taget. Foråret er bare fantastisk.

Kathrine V. Dahl sagde ...

Dejlige billeder søs! Har du set konkurrencen hos Claus Dalby? Man kan vinde bøger og havebesøg - man deltager med et billede. Jeg er med med et billede af de hvide påskeklokker fra mit orangeri - du skal da oggså med! Deadline er 13/5 :-)

marie sagde ...

Dine billeder gengiver rigtig fint morgenfriskheden.

Landbohaven sagde ...

Gode billeder af dine smukke forårsblomster.
Tak for kigget.
Ha` en god dag.

Frøken Solhat sagde ...

Nej det er slet ikke til at lade være med at knipse løs på alle de skønhedder.

God dag
Dorthe

Bente sagde ...

Det er jo også nogle yndigheder, du viser. Så klikfingeren er helt berettiget her!!

Blomsterhatten sagde ...

Flot og du har gang i en pinslilje, det har jeg ikke endnu.
Jeg fik heldigvis lavet en masse i weekenden skulle kun arbejde i haven så det skred godt i projekterne.

Birgitte sagde ...

Hej. Ja det var en rigtig dejlig dag i går. Mine narcisser står stadigvæk i knop, men det springer nok ud de næste dage og så skal jeg også rigtig tage billeder ligesom dig!

Anne sagde ...

Tak for alle jeres søde kommentarer. Det er dejligt at I lige kigger forbi.

Ina sagde ...

Super dejlige forårsbilleder. Jeg ville også kalde narcissen på 7. billede for en pinselilje, og det er godt nok tidligt :-)

Hilsen Ina
http://annasplads.dk/

Hanne i haven sagde ...

Sikke nogle dejligheder du har fotograferet. Jeg kender godt den med at hundeluftere og naboer kigger underligt når man kravler rundt og fotograferer. Men jeg tror efterhånden at mine har vænnet sig til det. Og jeg er også blevet 'hard-core' så jeg bliver ikke så flov mere :-)