mandag den 9. april 2012

P for prikling og pelargonier i PåskenEn del af de frøsåede stauder plus mine Lathyrus har fart på. Jeg har sået en del sommerblomster inde her de sidste dage. Mest er det Cosmos og Zinnia til at fylde ud i bedet.
Tomater er blevet ompriklet til en del planter.

Duftgeranien på billedet har overlevet vinteren, så jeg har sat stiklinger. Oveni fik jeg 5 stiklinger af min svigermor til videre formering. Ja så det bliver nok til en del.
Jeg har et miks i drivhuset uden varme og indendørs på gæsteværelset. Der er ikke helt så varmt og så skal bakkerne ikke flyttes rundt. Men nu lover de jo lunere vejr - mon frosten er helt ovre.?

Påsken har betydet en hel del besøg, så der er lidt gøremål for den kommende uge.
 - Potning af georginer.
 - Ordne  rhododendronbedet med spagnum og vanding.
 - Plante min nye sommerfuglebusk plus 3 roser:  1Bonica og 2 Julia Rennaisance

6 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Flot med alle de p er, dine frølinger ser godt ud. Jeg har også sået zinnia, men de kommer ikke rigtig op, det var egne fræ.
Hvad mener du med ordne rhododendronbedet med spagnum og vanding? Giver du dem mere spagnum? hvad med gødning?
Julia Rennaisance er en skøn rose, hvis den vil trives, dejlig duft og smuk.

Hanne i haven sagde ...

Ja, det er nu den rigtige travlhed begynder med alle frølingerne. Jeg potter også lidt op hver dag, og sår et par nye bakker.
Jeg begynder også virkelig at få pladsmangel, fordi jeg ikke kan få noget ud af drivhuset med kulden. Så det ville passe mig rigtigt fint hvis kulden og frosten var overstået for denne gang.
God arbejdslyst med dine projekter i ugen :-)

Lena Hansen sagde ...

Åh de ser fine ud. Er ikke gået i gang med sommerblomster endnu. Den kedelige påske her har ikke lige fået skubbet gang i mig endnu. Havde startet lidt for tidligt op sidste år, så det blev nogle ranglede planter jeg fik ud af det. Men det kribler da, når man ser hvor langt folk er rundtomkring.
Måske jeg bare sku komme i gang.. :))

Landbohaven sagde ...

Hvor ser dine frølinger smukke ud.
Jeg er ikke kommet i gang endnu. Gad vide om jeg kan nå det...
Tak for kigget.
Ha´ en god dag.

Mia Folkmann sagde ...

Nu får jeg helt lyst til at så og prikle... ;-) Jeg havde også en duftgeranium på et tidspunkt, og jeg elsker den duft.

Lise Lotte sagde ...

Skønne frølinger. Ja der har vi fået noget og se til. Jeg sår og prikler også lidt hver dag og har ligesom så mange af jer andre pladsproblemer. Så mine står ude og inde. Dem ude må så dækkes og så krydser jeg fingre for det går alligevel.

Hilsen
Lise Lotte