søndag den 9. september 2012

En Dahlia have i flor

En søndag i Gentofte hvor Dahlierne gror og er en fryd for øjet.
I får lidt billeder, der kun giver et lille udsnit af haven.En ny dahlie som Havens ejer har lagt navn til: Happy Pernille. Hun er en stor Dahliaentusiast, så det er helt fortjent. Tillykke herfra.Lækker dahlia med mørkt løv og blomst, der dufter af chokolade. Den må jeg have næste år:) 

7 kommentarer:

Høneballehaven sagde ...

Skønne dahliaer du viser. Den mørke til sidst ligner Arabian Night, men min dufter ikke af chokolade, så det er nok en ny.

Fra frø til blomst sagde ...

Lækre billeder af skønne dahliaer. Jeg kan se, at jeg bliver nødt til at tage forbi d. 23, for at se alle de skønheder :-)

Landbohaven sagde ...

Dejlige billeder af de smukke dahliaer.
Tak for kigget.
Ha` en god aften.

Ina sagde ...

Super flotte dahliaer. Jeg vil lige sætte et kryds i kalenderen d. 23. for den have er da et besøg værd :-)

Min Grønne Verden sagde ...

Hej Anne
Pudsigt nok har jeg gennem flere år tænkt at jeg vil besøge Pernille Højsgaards have, men af en eller anden grund har det aldrig kunnet lade sig gøre for mig, de dage hun har haft åben have. Dejligt ser der ud, så nu har jeg skrevet den 23. sept. i kaldenderen - håber det lykkes.
God dag
Have hilsen
Anita

Jette sagde ...

Hej Anne.Hvilke skønne dahlia du viser.Er selv igang med at anlægge nye bede,men lige nu regner det lidt.Så må jeg jo blogge i stedet.Har lige været i det jyske i weekenden,og besøgt Lille Malunds have og købt en del nye planter.Se mit nye indlæg.God dag til dig Jette

Blomsterhatten sagde ...

Hold da fast hvor en over dådighed og frodighed..