onsdag den 10. juni 2015

Blomsterne viser deres magi i Juni.Blå Magi...blomsternes mange detaljer.


Den blå Knopurt er en staude jeg bliver mere og mere glad for. Den er flot i bedet og i en vase.Akelejerne er rundt i haven. I år er der flere 2 farvet end ellers. Jeg tror de er børn af forskellige der har krydset sig de sidste par år.
Den høje Akelejefrøstjerne er fin med sin hvid rosa blomstring. Jeg har fået frø foræret, men er der nogen der ved hvad den hedder? Jeg tog frøstanden væk sidste år, så den kunne komme igen :)
Det lykkedes.

Hvid Natviol - bare et must her i juni. De lilla er ikke i blomst endnu.
Rosa på den skønne måde. Denne akeleje er kommet på netop samme sted som min rosa kæmpe Pileurt findes. Naturen er da fantastisk.
I min have er der hver dag overraskelser. Nye planter der har fundet sammen både planlagt og ikke planlagt.I ønskes alle masser af solskin og havelyst herfra. Håber jeg kan melde mig lidt mere på banen efter d. 15 juni hvor min eksamen er overstået. Tilbage til bøgerne må jeg hellere komme ;)

6 kommentarer:

Berit fra Irishaven sagde ...

Ja, knopurt er nem at få til at gro alle steder i haven og den er en fornøjelse - jeg planter den også oven i stubbe der står og skal forgå naturligt. Jeg har prøvet med den hvide variant,men den dør for mig.
Hvis man klipper bjergknopurt ned lige efter blomstring - så kommer der en fin ny tue af blade og en lille sen ekstra blomstring.
Jeg har også en enkelt stængel akelejefrøstjerne i år i samme farve - det er vist resultat af et af vores frøbytte møder.
Held og lykke med eksamen.


Høneballehaven sagde ...

Held og lykke med din eksamen. Så kan du komme med til Samsø 27.6. se mit blogindlæg i dag, hvis du får tid. Nu er chancen der for endelig at se min have.
Smukke blomster du viser. Min lilla natviol blomstrer heller ikke endnu.

marie sagde ...

Dejlige billeder du har taget i din læsepause. Pøj oøj med eksamen.

Lone sagde ...

Tak for de skønne billeder :-)
Og pøj pøj med din eksamen.

Kh. Lone

Birgitte sagde ...

Hej. Alle dine akelejer er bare skønne. Jeg kan også bare så godt lide dem og hos mig får de lov at komme op alle steder. De er bare så skønne.

Jannibele sagde ...

Så mange deilige sommerblomster hos deg. Den hvit/rosa akeleiefrøstjernen var riktig lekker. Jeg har den i lilla og skjønner at den skal få selskap snart:) Nyt dagene!

Jannicke