torsdag den 30. august 2012

Lidt blandet fra haven
 En af de nye i år er frøsået Zinnia " Purple Prince". Den er virkelig smuk med grønligt skær når den er på vej og flot blomst udsprunget. Den står fint i blæst og virker tyk i stænglen.  En god blomst til buketter også.


De frøsåede Kæmpe Verbena svajer i bedet. De er meget fine i højden og står sammen med lilla Sommerfuglebusk og Clematis " Jackmanii"En Dahliastikling købt i foråret hos Pernille ( en virkelig Dahliaentusiast). Hun har åben have netop i denne tid, og hendes have er bestemt et besøg værd. Sætter et link på min side.

Mine Cosmos sommerblomster der bare giver glæde og er nemme.
Dahliabedet er nok kommet for at blive. De knolde jeg købte har flere store blomster end stiklingerne jeg også satte. Er i tankerne om hvor de skal overvintre - det må prøves. Nogen ideer til en der ikke har en kælder?Æblerne er på vej. Kulden i foråret gjorde at her i haven er der næsten ingen æbler. Det ene træ har kun 3 æbler "Aroma" .
Det nye til haven er:
Rød Stjerneskærm og lilla Natviol er bytte gaver fra en ny haveven Pia, der har en virkelig smuk have.
Billederne er lånt fra nettet.
Det er herligt med nye planter. Er i gang med at ordne, da 6 børn skal hjem og hygge med sønnen i eftermiddag. God havedag til jer.

Send en kommentar