søndag den 4. august 2013

Tiden flyver og haveglæder i august.


Malva  Moschata " Moskus Katost " i sart rosa har jeg flere steder i haven. Den var blevet lidt voldsom, men har klippet den ned. Forhåbentlig giver det en ny blomstring og en plante der ikke vælter helt så meget.New Dawn rosen har bare været helt fantastisk i år. Masser af blomster og de dufter så dejligt. Kæmpe Verbenaen  vejer fint over Dahliabedet. Den overlevede i drivhuset og er større end sidste år.En af de dahlia der overvintrede fra sidste år. Navnet er forsvundet, men god at klippe ind af.Den nye Clematis i haven " Pink Fantasy". Den minder dog meget om "Nelly Moser".
Er plantet op af et Elstar æbletræ. Forhåbentlig trives de sammen. Jeg har dog forsømt at vande på det sidste og det kan man desværre se på Clematissen. Håber på regnvejr i den kommende uge.Klatrerosen Madame Alfred Carriere der ikke har helt så mange torne. Den klatrer i Duftsnebollen ved flagstangen. Der skal beskæres lidt når vi alligevel skal klippe hæk. Næste weekend står på hækklipning.
Er I færdige med det derude?


Storkenæb der glæder. Dennne smukke Geranium købte jeg for 10,- til plantemarked i Lyngby sidste år.
Nu nærmer sig en del Havemarkeder sig. I kan se oversigt hos Haven
I denne uge vil jeg gerne forbi og se hvilke skønheder der er :
http://www.storkenaeb.dk/ - se der er åbent hos Birgit Reimer d. 7 og 8/8 fra kl. 15 -18 hos planteskolen Caroline Mathildestien i Vedbæk. Hun har mange fine Storkenæb og andre gode sager.

Efter en travl og skøn havesommer er der mere tid til at blogge lidt igen. I får snart mere fra min have. Jeg har købt en ny rose der ikke var den jeg troede. Mine chilier i drivhuset er kæmpe store. Agurkplanterne giver dejligt mange  skole- og salatagurker. Vi spiser flere hver dag.
I højbedene har vi spist salat, ærter, radiser og nydt dild i store mængder. Hjemmelavet Pesto er frosset ned og der kan igen høstes en masse. Basilikum vokser som ukrudt ude i drivhuset.

Håber at kunne tage fotos i dag. God søndag til jer derude.

Send en kommentar