lørdag den 13. september 2014

Overspringshandling

Ja.........lige lidt billeder fra haven. Får lige luft og er hoppet væk fra bøgerne en kort stund.Det er ikke rigtig sol her i dag, og jeg tænker at plante lidt ud i haven senere.

Her er lidt fra haven


 Denne Pragtkerte ( Gaura) glæder jeg mig til. Den skulle være fin i buketter. Kom med hjem ved et tilfælde..mangler jo intet.


Liljen her er knolde, fra Isabella Smith. ( Havde købt 2 zink kander) der kom i sommers som gave. De er sat i potte. Glæder mig til duften. Asiatisk lilje pink


Rosen Chinatown remonterer. Bemærk de mørke fine blade uden stråleplet.


Chokolade Cosmos har jeg to steder og den ene var fra sidste år. Det gik fint med at overvintre denne.Solhat " Magnus"  Den er min yndlings Echinea, og håber den har fået godt fat i år.


Et tilfælde der bare står godt sammen. Mørk Dahlia og orange Montbretia med rosa Høst Anemone.


Denne her blomstrer helt overdådigt. Navn...?


På ønskeliste 2015:


Denne smukke sommerblomst var i Karen Blixens Staude have i år. SkabioseDenne lækre Sommerblomst...navn? Det er en skærehave, hvor en blosterdekoratør laver buketter til Karen Blixen museet. Skærehaven er ved at blive lagt om efter den oprindelige plan. Faktisk skal hele anlægget renoveres og bringes tilbage til det oprindelige. Glæder mig til at følge projektet. En skøn orange Dahlia - dem skal jeg have nogen af. God lørdag til jer tilbage til bøgerne.
Send en kommentar