søndag den 13. marts 2016

Helt unikke Påskeklokker - Helleborus orientalis

I går var Nanna og jeg på besøg hos Gartneriet Spiren for tredje år i træk. Vi er blevet afhængige og nyder en hel dag sammen med grin og store smil over de skønne blomster.
Der var en hel masse fantastiske Påskeklokke og Juleroser. Ude og inde var det en farvefest.
Her er et par billeder fra dagen:En ny Helleborus med præstekrave i sart gul kom med hjem. Alle planter er unikke og smukke.God søndag. Forhåbentlig kommer solen. Næste weekend er der Helleborus Festival hos Gartneriet Spiren - det er et besøg værd vil jeg mene.Vores bagagerum:

Sådan kan det gå :)

13 kommentarer:

 1. Du burde bestemt have en klækkelig rabat hos Spiren i betragtning af alle de smukke og inspirerende blomster, du viser her.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie, jeg er glad for din kommentar. Jeg værdsætter specialister der kan noget med blomster. Hos Marianne kan du købe noget du ikke ser andre steder. Gartneriet ligger langt ude på landet, og du kommer ikke bare lige forbi. Derfor viser jeg gerne billeder fra den årlige tur.

   Slet
 2. Skøn tur til Spiren ser det ud til:-) Åh, man får bare lyst til at fulde haven med påskeklokker.

  SvarSlet
 3. Kære Anne. Så mange fine påskeklokkeblomster du fik med hjem. Jeg kan forestille mig at det måtte være svært at vælge. Har været ved Spiren for nogle år siden, og jeg kan bare huske at jeg stod i drivhuset som er stort og kunne ikke få sagt noget, fordi det var flot et syn jeg fik. Dem jeg har i haven nu er også alle sammen fra det sted og det er nogle gode og sunde planter man får med sig.
  Kh.
  Kirsten
  Tak fordi du delte billederne fra din tur

  SvarSlet
 4. Hej Anne.Det var da en skøn tradition med besøg hos Spiren.........har aldrig været der.Men lysten mangler bestemt ikke.For det er da nogle smukke planter.'God søndag Knus Jette

  SvarSlet
 5. Ja hvor er der mange fristende påskeklokker. Det er en god tradition, du viser mange smukke her, tak for synet, den første er meget fin.

  SvarSlet
 6. Så mange flotte påskeklokker du viser!

  SvarSlet
 7. Hej Anne

  Det ser da rigtig godt ud!
  Og jeg må give dig ret, specialister som kan deres blomster og planter støtter vi gerne. Der er alt for mange planteskoler der vil have det hele og ender op med et uspændende sortiment af ordinære planter og sikre sællerter.

  Vi fik sol hele eftermiddagen:)

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
 8. Hej Anne.
  Sikke nogle smukke påskeklokker du fik købt. Må altså tage en tur forbi Gartneriet. Bliver jo helt forelsket i dine billeder.
  Kh Marianne

  SvarSlet
 9. Skønt med sådan en tur. Påskeklokkerne er så fine og sikke et smukt bed.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 10. Her var det utrolig mange flotte juleroser. Herlig!

  Vivi

  SvarSlet
 11. Åh så läckra! Vill såå gärna åka dit, synd att det är så långt bort...

  SvarSlet
 12. Tak for de smukke billeder af påskeklokkerne, dem kan man slet ikke få nok af. Jeg mindes vores tur til Spiren for nogle år siden - det var da et fantastisk sted - ville ønske der ikke var en Storebæltsbro imellem os og Spiren.

  SvarSlet