lørdag den 13. august 2016

Min have - sommerblomst,stauder, roser og dahlia

Så er det blevet midt i august. Sommeren er løbet afsted. Det er meget frodigt og grønt i haven med alt det vand og temperaturer mellem 18- 20 grader i længere tid.
Sommerblomster som Nicotiana  - Blomstertobak glæder her i haven med skøn farve og masser af duft. Det er dejligt at gå tur morgen og aften og så mødes af en dejlig blomsterduft. Jeg købte en pose blandede farver - ja der kom kun hvide og lilla/rosa men det gør ikke noget. Næste år skal jeg have de limegrønne og mørke lilla også.Den fine hvide Verbena hastata - Spydverbena - fik den af Gitte med bloggen fra Frø til blomst.


Rosen Scepter Isle er igang med at blomstrer igen.


Høneballehavens Floks - de er så fine og er skønne. De dufter også dejligt.Violfrøstjerne " Hewietts Double " svæver rundt i bedet. Jeg troede den var væk men kom heldigvis igen.Den blå Syriske Rose blomstrer så smukt i år. Den har fået lidt mere plads og det var vist tiltrængt. Mine bede er noget pakket, så nogle gange må der flyttes rundt for at plante og buske trives.
Den blå Klematis Alpina blomstrer igen her i august - der er både frøstande og nye blomster på samme tid.

Lige de to dahlier på terassen den Hvide er Eveline. Den anden er ukendt.Jeg klipper en del stauder ned her først i august og de genblomstrer ofte. Her er det Katost, der er så sart og fin op mod dyrehavehegnet.

I morgen er der havefestival med åbne haver. Jeg skal  ud og se et par haver, men glædes meget over at nyde alt hvad der sker her. Det vil være dejligt med lidt lune dage og sol i næste uge. Håber at få lavet lidt flere indlæg de næste uger. God weekend til jer.
Send en kommentar