mandag den 29. april 2019

Dejlige solrige April - alt har fart på

April har været den skønneste havemåned i år. Der har været tid til at kunne gøre en masse i haven, så jeg er faktisk godt med.

Det har været en måned med masser af sol og jeg har allerede måtte vande, da tørken slog til. Haven ligger på en lergrund øverst på en bakke. Så vi har manglet vand, men lørdag d. 27.04 kom der heldigvis 8mm. Dem er jeg svært glad for.


Lidt APRIL billeder til jer:

Vortemælk - 3 forskellige slags -elsker det gul/grønne samt de mørke stængler og røde bladeEuphorbia - VortemælkLøjtnantshjerte - 2 slags. De er ikke så langt fremme, men de lover kulde til næste weekend, så måske skal de dækkes...til Bispehue -Epimedium - den er smuk i den sarte gule farve.

Clematis Alpina blueKærmindesøster " Jack Frost"

Denne Kærmindesøster har mere brogede blade og fremstår ret lys. Det er skønt med afvekslende løv.
Jeg har dem på grund af deres modspil i løvet op mod alt det grønne.
Tulipanerne er på deres højeste - aldrig har jeg haft så mange fine Tulipaner. Her er et lille udsnit.
I skal nok få rigtige billede fra havens bede i næste indlæg. Den hvide er Purisima.

Træpæonen har store knopper der næsten viser farve. Jeg gruer lidt for en sibirisk kulde vi har i vente..

Nu er det jo d. 29.04 -19 Æbletræet har blomster. Det er ret tidligt her i haven. Den rosa hvide sky af blomster er på vej. Det er forår med sommervarme i morgen op til 20 grader.


Drivhuset er fyldt med planter og spire. Det skal nok bliver et godt år for haven.

Min foretrukne havestil lige nu er ned på knæ og op med alt det ukrudt jeg kan nå. Der er skvaderkål, brændenælder samt masser af mælkebøtter i græsplænen. der skal en kamp til nu for at holde det lidt i skak.

Hvad laver du lige nu i haven?

4 kommentarer:

Karsten F sagde ...

Hej Anne

Det ser bare godt ud - sikken det vokser!
Og ja både de lækre og ukrudtet, det er så godt at være på forkant her...
Spændende træpæon:)

Ha en dejlig solskinsdag

Maribel sagde ...

Hej Anne!
Så mycket fint du har som blommar. Ja, april har varit helt otrolig.
Nu skall jag ut och fira Valborg och önska Maj välkommen.
Det blir ingen Majbrasa, och det är bra.
Ha en fin Valborg och en skön Maj.
/Marika

Høneballehaven sagde ...

Hej Anne
Det ser godt ud, april har været god. Jeg kan ikke sige, at jeg er med, men jeg har jo også fået meget regn, så nu kan jeg begynde forfra med cirkelhakken.

Theresa williams sagde ...

Hej, jeg er Theresa Williams Efter at have været i forhold til Anderson i årevis, brød han op med mig, jeg gjorde alt for at bringe ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham tilbage så meget på grund af den kærlighed jeg har for ham, Jeg bad ham med alt, jeg lavede løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem for min ven, og hun foreslog, at jeg hellere skulle kontakte en stavekaster, der kunne hjælpe mig med at stave for at bringe ham tilbage, men jeg er den type, der aldrig troede på magi, jeg havde intet valg end at prøve det, jeg mailede stavekassen, og han fortalte mig, at det ikke var noget problem, at alt vil være okay inden tre dage, at min ex vender tilbage til mig inden tre dage, han kastede magten og overraskende i den anden dag, det var omkring 4 pm. Min ex kaldte mig, jeg var så overrasket, jeg svarede på opkaldet og alt, hvad han sagde var, at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ville have, at jeg skulle vende tilbage til ham, at han elsker mig så meget. Jeg var så glad og gik til ham, det var hvordan vi begyndte at leve sammen lykkeligt igen. Siden da har jeg lovet, at enhver, jeg ved, har et forholdsproblem, ville være til hjælp for en sådan person ved at henvise ham eller hende til den eneste virkelige og magtfulde stavekaster, der hjalp mig med mit eget problem. Hans e-mail: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maile ham, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller noget andet tilfælde.
1) Kærlighed Stav
2) Lost Love Spells
3) Skilsmisse
4) Ægteskab Spells
5) Bindende staver
6) Breakup Spells
7) Dødsstave
8.) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor
9) ønsker at tilfredsstille din elsker
10) Lotteri
Kontakt denne flotte mand, hvis du har noget problem for en varig løsning
gennem {drogunduspellcaster@gmail.com}