tirsdag den 30. oktober 2012

På vej mod November

Sidste weekend blev en del blade fjernet fra græsplænen. De bliver kørt på genbrugspladsen (Kirsebærblade).
De andre blade der falder ned i bedene får lov at ligge vinteren over. Det kan være birke og lindeblade.
Bruger I alle blade som dyne i haven?

Frosten kom forbi, og næsten alle sommerblomster er væk. Den trofaste Lathyrus " Blue Ballerina" har overlevet og blomstrer trods kulden.
Hagl på havebordet - godt kulden er forsvundet for nu.

Vi har besøg af håndværkere...mere derom senere.

7 kommentarer:

 1. Jeg skal også ud i dag og rive blade sammen, de ryger ud i bedene.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Anne
  Tusind tak for frø :O) dejligt.
  Ja blade er guld i haven , jeg venter til lidt senere med at rive dem ind i bedene, der skal være lidt arbejde til senere i haven, så jeg kommer ud :O)
  Meget smuk ærteblomst skøn farve.Og dejligt den vil lidt endnu.
  Ja november er rose og pæon plantetid ved mig så den måned er ok her..:O)

  SvarSlet
 3. Vi har mange blade, nogle bliver kørt i bedene, andre ryger i en beholder hvor de bliver til dejlig bladmuld næste år :-)

  SvarSlet
 4. Hej Anne. Ja bruger også bladene i bedene. Nogle ryger på komposten, hvis der er for mange til bedene. Smuk ærteblomst.

  Mange havehilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
 5. Hej. Jeg bruger også blade i bedene, men smider også nogle væk. Jeg skal igang med at rive dem sammen senest i weekenden, hvis ikke jeg når det før, for så er min have så godt som vinterklar. Spændende hvad håndværkerne laver hjemme hos jer......

  SvarSlet
 6. Ja jeg bruger alle bladene i haven til at vinterdække med, og så fjerner jeg først i det tidlige forår dem, der ikke er formuldet. Hvorfor bruger du ikke kirsebærblade?
  Mine ærteblomster er færdige for i år.

  SvarSlet
 7. I have lots of tree leaves in my backyard, and use them to cover the perennial gardens. Our winters can get very cold, so the extra insulation helps protect the plants. I put a few small willow branches overtop to hold the leaves in place over some more delicate plants, like my Helleborus. I chop up some tree leaves with the lawnmower and store them in bags for next year, too.

  SvarSlet