søndag den 13. juli 2014

Et dejligt besøg i Fru Pedersens Have - du skulle prøve det.


Have nr. 2 på søsterturen var denne fine have i Vestjylland tæt på Vemb. Vi overnattede i skurvognen, der absolut er et luksus værelse med god plads. Indrettet med sans for detajler og en fryd for øjet.

Se mere Fru Pedersens Have

Der var Roser og Natvioler...og meget mere. Billederne er kun et udsnit af hvad du kan opleve.
Billederne er fra sidst i juni.

Fru Pedersen er utrolig til at lave flotte opstillinger rundt omkring hele huset og i haven. Her ser I et udvalg af de skønne sager.
 Den hvide have er et helt specielt fint afsnit af haven.
De hvide Riddersporer var helt lysende i skumringen.
 Et frodigt Lupin bed - der var godt med plads i haven. De runde bede under træerne var fyldt med Storkenæb. Der var kun runde bedformer i haven. Smukt så det ud.

 Denne Staude var meget fin. En "Krambe" - jeg skal lige have googlet dens latinske navn. Blev helt forelsket og må vist se efter denne på planteskolen.

Hjemmelavet Havebord af brædder fra gammelt stillads. Rustikt og flot mini Drivhus.Staudebed med Natviol i purpur og hvid foran hønsegård og køkkenhave. Dejlig frodighedDenne staude var 150cm høj - navn?

Enkelt smukt Hosta i krukke, vinballon og fine støbte beton paddehatte i en skyggefuld krog i haven.
 I må selv udforske haven, så jeg afslører ikke mere.Hvis du tager en overnatningen i skurvognen, følger der en himmelsk morgenmad med.
Tak for denne gang Fru Pedersen ( Annette - hils John og dit yndige barnebarn Merle.)  Det var en skøn haveoplevelse. Vi har absolut lyst til at se din have igen.


Send en kommentar