søndag den 11. marts 2018

Årets besøg hos Gartneriet Spiren - Påskeklokker og Cyklamen

Der er altid med udsøgt fornøjelse at besøge Garneriet Spiren i Skælskør. Indehaver Marianne Rosten er altid klar med råd og vejledning omkring de skønne Helleborus - påskeklokker.

De er så fine, så mange slags enkelte , dobbelte og med krave - en præstekrave kalder man dem. Ja der er nok at se på i et kæmpe drivhus.

Her har i en masse billedspam og vejret var godt i lørdags dernede. Her i Nordsjælland lå sneen tykt.
Vi fik en hel dag til at gå med at snuse foråret ind og selvføleglig kom der flere skønheder med i bagagerummet. Dem skal I nok får at se.

Hvis I selv vil afsted - er der Helleborus festival d. 16 - 17.03 marts. Bare rolig der er masser af blomster dernede og særlig mange smukke gule i år...:)Den nye Kat hos Spiren der passer drivhuset. Max hedder den.CYKLAMEN - de er så lækre. Jeg købte nogle sidste år. De er på vej. Der er mange flotte farver både i løv og blomst.God uge til  jer alle. Må foråret snart komme.  Forspiring er startet her.

4 kommentarer:

 1. Tak for turen til Spiren, jeg nød billederne indtil mine egne springer ud.

  SvarSlet
 2. dejlig rundtur :) jeg takker ;)

  SvarSlet
 3. Hej Anne

  Alletiders med et gartneri der specialiserer sig og ved hvad de har med at gøre - tak for turen!

  Ha en dejlig ny uge

  SvarSlet
 4. Hej Anne!

  Så flotte påskeklokker du viser fra Mariannes gartneri. Hun har vært her i Norge mange ganger, og jeg har kjøpt flere planter fra henne. De er så flotte!
  God påske!

  SvarSlet